7 Dec 2012

Hii

Hiiiiiiiiiii rindu korang. Kalau rindu kita, Follow lah instagram kita tau hehehehe promote kejap bye!



http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
 http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
http://instagram.com/Fatinfazieraa
From You-know-who-am-i
Hahaha  

6 Dec 2012






















 Hi! LK dah habis! SPM is OVER. which means FREEEEEEDOMMMMM!!!!! Yes, kita semua akan rindu zaman persekolahan, especially F5. Even kita dah 17 tahun, perangai kita still tak matang. Hehehe. Kita ada class LK sama sama, Addmaths sama-sama, pergi bakery, pergi study sini sana, keluar ramai-ramai. Semua tinggal kenangan je nanti.Hidup kat University nanti akan berbeza sangat, semua haluan masing-masing. Semua dah ada kawan baru, mulakan hidup baru, ada keluar negara, university tak sama, masuk PLKN, and else. Semua yang kita buat nanti mesti kita akan teringat balik. Especially bila geng GCB buat kecoh kat belakang, geng depan suruh senyap, buat experiment pecah test tube, kena marah dengan cikgu kelas lain sebab bising sangat, everything lah. Kalau nak type sampai esok pun tak habis. Tak sangka kan kita dah sekolah 11 tahun. 11 tahun pakai baju sekolah. Tapi for me, 2 tahun kebelakang ni lah paling best (berlagak bawak beg  LK) (Bajet Engineer/Architect je semua haha). Rindu nya. Thanks jugak kat Cikgu-cikgu yang dah ajar kita and sabar dengan perangai kita. Especially Cikgu Wawa & Puan Kamsiah. Thanks for the memories everyone, thanks for everything ♥

Love,
Sara (yg cute) :p
btw visit lah blog saya. hahaha

Majlis Minta Restu (Sebelum SPM)















Rasa macam kejap je, haritu kita semua peluk salam mintak maaf semua. Majlis minta restu lah kata kan. Kita dapat pencil box Najib. Waktu haritu ramai yang dah balik, so kalau korang tak ada dalam gambar jangan ambil hati ye. Nanti kita ambik gambar lagi ok, in sha allah.

Spm is overrrr



Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Rindu nak study tak? Jom? :D Habis Spm tadi sumpah great gila. Kitorang dah macam orang gila, Marker semua dah get ready dah tinggal nak sign je. Semua baju bercorak corak batik haa memang tak jual kat luar macamtu hahaha. Pegi Mcd semua pandang lain macam je. Eh Dinamikians je buat macamtu memang takde sape boleh lawan kita pun kan? Bus stop, Pagar, habis semua tempat conteng. Sape conteng? Eh sape lagi kalau bukan The Setans kat kelas kita tu hahahahahahahaha. Sampai depan bilik disiplin pun ada, apa kes? :D Air sos pun dipancut Ya Allah teruk perangai hahaha.

Habis Spm semua bawak haluan masing masing kan. Tapi Dinamikians still Dinamikians. Yeaa kat sekolah tu memang ramai Dinamikians pun, tapi takleh lawan Dinamikians '12. Tak caye tengok kat bus stop Sksi1, siap ada tulis lagi tau. Ayok sape buat? Kat camera memang terbukti lah kan Amy yang conteng. Vandalisme lah korang :D Guys, bila korang dah kerja, dah masuk belajar, yeaa for sure jumpa kawan baru. Tapi kawan yang just 2 tahun classmates ni jangan lah lupa okay? Still boleh lepak sama sama gak en? Kita je kelas Lk kat sekolah tu, memang awesome lah kan citer dia. Everything kita go thru sama sama. Kena marah, kena puji, semua ada. Rindunya moments tu :')

Ingat lagi tak masa birthday Daeng? Kena tahan Disiplin sebab nyanyi punya pasal. Hahahaha weh 30 minutes masa kita waste camtu je dengar Cikgu Azahar bebel. Pheww nasib baik Addmath. Ceh """"""Nasib baik""""""''' :p And masa Cikgu Zaiha touching dengan kita tu? Hahahaha lawak. And Teacher Megha? Rindu dia hmmm. Goodluck guys. May yr life after Spm ni goes well lah ok? Bye Xx

Love to death,
TinTin